Thursday, 21 March 2013

Bila kerinduan - berdoalah dgn doa Nabi Yusuf As

Assalamualaikum dan selamat pagi semua :)


Nampaknya sudah berdebu belog Qa ni. Sorry ye sayang, I busy sangat tak sempat nak menjengokmu disini. He..he..he...(busy korean, busy telemovie, busy makan minum tidur jep)



Walaupun belog ni tak sehebat belog-belog femes seperti HanisZalika, Ben Asshari, Fatin Liyana dan lain2 tapi Qa sygkan belog ni... Even x de readers pom, Saya nak taip jugok. :p



oke! back to entri!
rindu ? ouh apa itu rindu?
jgn buat-buat tak tau ye semua!
rindu sinomin dgn mengingati seseorang.
rindu pada keluarga, adik beradik, pasangan, kawan2 dan sesiapan saja..

credit to : makcik google

Merapu pulak kita ni.
Actually Qa nak share something dgn readers!
Sharing is caring kan ?

Andaikata korang rindukan seseorang,
bolehlah korang berdoa dengan "DOA NABI YUSUF DIKALA RINDUKAN ZULAIKA"
Andai rindukan seseorang afdallah kita berdoa kepada Allah Swt.
Andai rindukan seseorang, amalkan ini, moga sidia yg kita rindui juga merasakan perasaan yang sama.

" Ya ALLAH, sampaikan salam rinduku kepada .....(nama penuh orang yang kita rindu) sehingga aku menjadi kerinduannya... Aminnn "

oke, so lepas ni bolehlah gunakan doa ini. amalkan insyaallah Allah makbulkan doa kita.
Dengan siapa lagi tempat kita bermohon, kalau bukan padanya Yang SATU.

Oke, Selamat membaca.
thanks bw here semua :)

*
*
*
*
iklan :)

credit to : makcik google.

^^miss mychenta^^

updated : kisah cinta sudah berakhir 


No comments: