Sunday, 9 February 2014

Lama x update

Assalamualaikum :-)
Lama dah tak update blog ni.
Tapi x mengapalah, it's just my personal blog. Tak ada apa yang menarik. Mungkin tempat utk aku memeroyankan diri. Maklumlah aku tak ada tempat mengadu. Tak semua masalah kita dpt share dgn family kan... Kawan, x setiap saat kawan ada dengan kita kan.. Bkn bermakna menulis dlm blog inginkan perhatian Dr mana mana pihak.. Dan x pernah mengharap ada org yg kisah setiap luahan aku disini. Dan aku yakin blog ak bkn sperti blog mereka yg terkenal yg ada readers tegarkan... :-)
Sekarang ni hari hari aku x seperti dulu lagi..sunyi sepi tu la yang dpt aku gmbarkan. Mungkin Allah sedang menguji... Mudahan hari mendatang lebih baik utk aku :-)

No comments: