Friday, 8 March 2013

Serabut dan stress!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua yg selalu jenjalan di blog comeyl  saya. Cewwaah comeyl ke belog ni? Aik ! alamak dah berdebu rupenya belog ni.. hehe almaklumlah dah lama x update latest story. Hurm ha! kalau ikutnya sebenar malas giler nak menaip ni tapi bosan giler ni tak tau nak buat apa plus kepala otak ni bercelaru sikit ni.. Dari mengamuk tak tentu pasal nanti baik membebel dekat belog tersyg sgt ni.hehehe :)
!

!

!

!
sumber : makcik google

sumber : makcik google

Ha! tengok pic tu, agak2 korang dapat tak jawapan kenapa entri kali ini serabut and stress?
yeahh!! betul jawapan anda cik kiah! ye saya stress studi. 

ok2 mesti anda x faham kan ? apa tua2 bangka pom studi lagi? jawapan saya yup I am!
hee ok guys actually Qa tengah sambung study lagi. Omg rasa nak nanges sbb da lama x pegang buku bagai. Baca memang hobi, tapi baca novel je la. Hahaha!!

Susah sebenarnya study epjj ni. Harap-harap dapat la diri ni score. Yang penting Qa x nak repeat paper. Tak sanggup! Hopefully x kan ada sejarah repeat paper dalam life ini.

Yang memeningkan Qa sekarang ialah hafazan. Esok seminar adalah tarikh yg sepatutnya settlekan hafazan ni. Tapi ada sedikit kekecewaan disitu sebab tak hafaz habis lagi.. total 20 ayat. Ada lagi 14 ayat x buat. Hurm agaknya dah benak hati kot. 

Tapi kata my little sis : "along, ko jangan banyak bunyi, ko byk masa actually, tapi u r very lazy. itu pasal la x hafaz2. Benda senang je tu" 
my answer : aahaha mungkin jugak betoi kata dia!! adeh nak menyesal pun x guna. dah nak tiba pon. tapi kan sumpah ! Qa hafal x ingat2. tu la masalahnye.. "banyak makan kepala ikan kot x pun semut" hehehehehhe

menyesal pun x guna sbb dah terlambat. Apa2 pun redha saja lah utk esok.

one more thing, final exam pun dah nak dekat, hujung bulan ni dah start final! yang paling menakutkan dan teramatlah seram paper political science dan multimedia. Mau Qa migrain ni.. 
tekanan serta tertekan jiwa dan raga ku.. cewaah!

tapi seriously guys, even dah baca sampai rabun sekajap pun masih blur2 especially bab2 politik2 ni..

ok sampai sini saja lah coretan yang merepek dari Qa. 
Nak sambung studi apa yang patut.
ok.. see u all dekat entri yang lain pula.
Semoga hari anda ceria selalu!
yang sedih, jgn sedih2 hokey!
assalamualaikum :)


3 comments:

Nana Liena said...

Qa ambil course apa? hehe..

Ayishscha Hamdan said...

betul cakap little sis tu. .
don't make the same mistake happen again. .
do your best, masa final exam nanti . . .
:)

syafiqah hazeera said...

Public admin dear :)