Monday, 15 April 2013

Terkejut! Happy! Tak percaya!

Assalamualaikum readers :))

Hai semua, hehe (bagi salam macam ramai readers) .. Tengok entri tu.. Just nak meluahkan perasaan ketika ini. Qa tak percaya plus terkejut dan in the same time, seronok sangat syukur alhamdulillah.

credit to : uncle google

okay! kenapa seronok?
Jawapan : carry marks saya tidak seperti yang saya jangkakan!

Sebab terkejut & tak percaya?
Jawapan : sebab dulu Qa tak pernah dapat macam ni!

Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah. Usaha aku membuahkan hasil.. Memanglah orang akan kata "alah,baru carry marks, bukan final exam or final marks!" 

Tapi kalau korang belajar di Universiti or mana-mana pusat pengajian tinggi tak kira diploma atau ijazah dan sebagainya mahupun sijil, pasti korang merasakan bahawa carrymarks itu amatlah berharga!! 

iklan
^
^^
^^^
^^
^

amatlah tidak percaya! betulkah itu atau tersilap key in miss mazuin?
I got 39.5/40 marks for politic science.
Syukran terima kasih Allah.


Dah satu lagi I got 55.2/60 marks for csc subject.
Berkali-kali tanpa jemu Qa tengok marks ini,
mana tau silap tengok ke. hehehe
Ahlamdulillah.
Ma! Along dah lulus subjek ni! hehehe
Harap2 dapat lebih baik bila di campur dgn marks final exam paper.
Amin..

pesanan : saya tidak bangga tetapi sekadar ini meluahkan kegembiraan yang saya kecapi atas usaha saya. Disebalik kedukaan yang Allah beri, rupa-rupanya masih ada yang Allah turunkan untuk menghiburkan hati yang lara. Alhamdulillah.



6 comments:

[farah alias] said...

tahniah! itu upah utk kesungguhan Qa study. juga ganti utk hati y tengah lara tu. cewahhh. sungguh, Allah Maha Adil dan Penyayang. DIA bagi kita satu ujian, tapi dalam masa yang sama DIA bagi hadiah lain juga.

Ayishscha Hamdan said...

tahniah along!
teruskan usaha okey . .
make our mom proud. .
and just move forward and don't look back again. .
:)

syafiqah hazeera said...

Thanks farah :)) alhamdulillh. sungguh DIA lebih mengerti apa yg kite perlukan ...

syafiqah hazeera said...

Tq mok :)) hopefully everything going fine..

Nana Liena said...

yeay.. gempak la..hehe.sikit lagi nak 4 kan..? congrats.. terus kan usaha .jangan putus asa. :) inshaAllah kalau usaha akan dapat lebih dr yg kita jangkakan.hehe

syafiqah hazeera said...

thanks :) nana liena